Världens underbaraste fik..



Om du någonsin kommer till Norrtälje och är fika sugen,,, så måste du bara gå till det lilla 50-tals cafet som ligger vid stora torget (bredvid apoteket) Frankis heter det.
Drivs av två unga tjejer som verkligen har koll på goda ting, själv gjorda buggetter med diverse olika fyllningar med namn som elvis, doris, och många fler kända 50 tals namn.
Sallader som görs på plats, som du även ser.... Stället är litet med helt otroligt.... ett måste att fika i.




Den nya Reklamen för sexturism????
Nya Armani junior, är det ok....
Reklamkampanjen som upprör är Armanis reklam för barnkläder där små asiatiska småflickor är utklädda till vuxna sexiga kvinnor, man menar att det uppmuntrar till  sexturism.



Jag tycker det är helt fel fel fel fel....




Dom har även fått kritik för Dolce & Gabbanas gruppvåldtäkt...


där en halvnaken man böjde sig över den liggande kvinnan hållandes aggressivt i hennes handleder, runt om stod fyra män och tittade på.

Dolce & Gabbana förklarade att de ser kvinnan som en drottning vilket man kunnat se i deras tidigare kreationer och annonser.

Man menar att det omtalade fotot är ett erotiskt konstverk och ska ses som ett sådant och kvinnan på bild ser inte ut som om hon lider, förklarade Domenico Dolce och Stefano Gabbana.

Mode är konst klargjorde de och informerade att om vi börjar censurera mode så kommer vi få stänga alla museum världen över.

Dolce & Gabbana sköt dock blank med sina argument och reklamen förbjöds i både Spanien och Italien. Modehuset svarade med att dra tillbaka all sin reklam och uppmuntrade sina kollegor att göra detsamma.

Ja vad tycker du,,, konst eller nedvärdering av kvinnan?




Kommentarer
Linda

Tittar in, såg din blogg på Familjeliv...

2008-10-09 @ 18:47:15
URL: http://lindamagnus.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen..

En mammas tankar...

RSS 2.0