Är de inte de ena så är de det andra...

Har sån enorm tand värk, och det är inte alls roligt, har hittils tagit 3 ipren och 1 alvedon.... i hopp om att man inte ska ha värk när man nu ska lägga sig snart, men ännu värker, tand ursäkta, jävlen fortfarande... Det är ju helt otroligt!
Har inte råd heller att gå till tandläkaren, va inte längesen man va där, för en tand, men inte hjälpte det! Nej hoppas det går över snart, för Alla barnen sover och Devin har fått mat så han borde klara sig till i alla fall 01 tiden i natt.


Det har varit lov i dag för Andreas, så vi åkte allihopa till Marita och henes barn, spenderade hela eftermiddagen där, det blev fika, massor av prat, och biljard utmaningar... hur kul somhelst, blev dock spöad av henes 12 årige son... mindre kul ;)
Men en super rolig måndag va det i alla fall.

senare på kvällen hämtade jag ut två paket med leksaker, ska ha leksaks party, hittade  en rolig butik som annordnade home party, men i stället för att en säljare kommer hem så väljer du själv ut mellan 20-35 art ur deras sortiment som du sen får hem, har ett party med, och dom art som inte blir sålda skickar du tillbaka, snabbt, smidigt och enkelt. :)

Det får avsluta dagens berättelser.
I morgon tänkte jag visa dom loppis fynd jag gjorde i lördags :)
ha de gott. sov gott.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen..

En mammas tankar...

RSS 2.0