Vilket hemskt öde....

Härom dagen hände nått hemskt, två killar jobbade på ett vård hem, varpå dom stod ute och rökte och hörde ett rop på hjälp.... dom ropade åter och fick svar, dom gick ut och tittade runt huset osv, och fick hela tiden svar, dom ringde 112 och polis kom samt helikopter osv, dom dök i vaken, men inget eller ingen kunde hittas, polisen trodde att det bara va nån som skojat...
Men jag tyckte det lätt lite väl, och i så fall ett väldigt dåligt skämt.
Dagen efter såg dom att personer kom med en bår bärandes ner mot vassen :( dom hade nu hittat en kvinna död......
Vlket hemskt öde, och vilken hemsk tanke, hon fanns ju där, och låg ju där och ropade med sina sista andetag på hjälp, men ingen hörde, det visade sig att hon låg i vassen ca 50-100m från killarna som försökte lokalisera hene genom att ropa.....
Så nära men ändå så långt bort....





Vill även uppmärksamma er på detta.
Kopiera gärna och sätt den i er blogg...

78-årig Norrtäljekvinna fortfarande försvunnen

Den 22 december försvann 78-åriga Kristina Sax från sitt hem i centrala Norrtälje. Hon skulle ha firat jul med sin son i Hallstavik, men kom aldrig dit.
Polisen vill gärna komma i kontakt med någon som kan ha upplysningar om försvinnandet.

Samma dag som Kristina Sax försvann pratade hon med en granne och sin dotter, som bor i norra Sverige. Allt verkade som vanligt. Dagen efter, den 23 december, skulle hon alltså ha åkt till sin son för att fira jul. Men hon kom aldrig dit. På förmiddagen på julafton anmälde sonen sin mamma försvunnen. Polisen har genomsökt bostaden vid flera tillfällen, platser som Kristina Sax brukade besöka och kontaktat sjukhus. De har sökte med hundar och helikopter, men har inte hittat några spår. Polisen har också förhört busschaufförer, men ingen har sett något.
– Vi har uttömt våra möjligheter. Det är ett jättekonstigt försvinnande, säger stationsbefälet Lars Staf.
Kristina Sax är cirka 170 centimeter och har kort grått hår. Vid försvinnandet hade hon vit mössa, vit täckjacka, jeans och svarta kängor.

Flera tips om försvunnen kvinna

Polisen har fått in några tips om Kristina Sax som försvann till synes spårlöst den 23 december. Ett vittne säger sig ha sett henne på bussen till Hallstavik.
 

- En person som har ringt och säger sig vara ganska säker på att han åkte samma buss som Kristina Sax till Hallstavik dagen för julafton, säger Susanne Abrahamsson, stationsbefäl vid Norrtäljepolisen.

Kristina Sax skulle ha firat jul hos sin son i Häverödal utanför Hallstavik, men kom aldrig dit och på julafton anmälde sonen sin 78-åriga mamma som försvunnen.
Polisen har inte kunnat hitta några spår av kvinnan. När polisen sökte igenom hennes bostad i centrala Norrtälje var hennes vita täckjacka och vita mössa borta. Därför räknar polisen med att det var de kläderna hon bar vid försvinnandet.

Polisen har ingen aning om kvinnan lever eller inte men misstänker i nuläget inte något brott i samband med försvinnandet. En teori är att Kristina Sax tog fel buss och klev av i Hallstavik.
- Hon kan ha trott att bussen hon satt på skulle gå via Häverödal men att den istället gick direkt till Hallstavik och sedan vidare mot Herräng. Därför gick hon av bussen i Hallstavik. Men om hon sedan började gå tillbaka vet vi inte. Hade hon gått längs vägen och sedan kanske ramlat eller något sådant borde hon ha hittats för länge sedan, säger Susanne Abrahamsson.

Polisen sökte på tisdagen av flera områden med helikopter men utan resultat.
- Vi vill fortfarande gärna ha in tips från allmänheten, säger Susanne Abrahamsson.

Är det någon som kan lämna upplysningar om försvinnandet så kontakta polisen i Norrtälje på telefonnummer: 0176-769 52




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen..

En mammas tankar...

RSS 2.0