mums
Hallongömma
Dessa är helt galet underbara!! Långpannekaka is the shit!
3 ägg
3 dl socker
200 g smör
8 dl mjöl
1 msk bakpulver
4 dl mjölk
4 dl frysta hallon
kokos
Kräm
200 g philadelphiaost
6 dl florsocker
1 msk vaniljsocker
150 g rumstempererat smör
1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg ett bakplåtspapper i botten på en långpanna.
2. Vispa ägg och socker poröst. Smält smöret och blanda det med mjölken. Häll i ägg/sockersmeten.
3. Blanda i mjöl och bakpulver. Häll smeten i långpannan. Tryck i hallonen.
4. Grädda i 25 min på nedersta falsen.
5. Släng i alla ingredienser till krämen i en bunke. Vispa ihop med elvisp. Bred på den avsmalnade kakan. Strö över kokos och dela i bitar.

3 ägg
3 dl socker
200 g smör
8 dl mjöl
1 msk bakpulver
4 dl mjölk
4 dl frysta hallon
kokos
Kräm
200 g philadelphiaost
6 dl florsocker
1 msk vaniljsocker
150 g rumstempererat smör
1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg ett bakplåtspapper i botten på en långpanna.
2. Vispa ägg och socker poröst. Smält smöret och blanda det med mjölken. Häll i ägg/sockersmeten.
3. Blanda i mjöl och bakpulver. Häll smeten i långpannan. Tryck i hallonen.
4. Grädda i 25 min på nedersta falsen.
5. Släng i alla ingredienser till krämen i en bunke. Vispa ihop med elvisp. Bred på den avsmalnade kakan. Strö över kokos och dela i bitar.


Kommentarer
Annmi
Nääää...Måste du Läskas så ;)
Mumms.......
/Kram Kram
Trackback