Från i går och lite mer...

I går kom syrran och bror min över med barnen, stanna en stund och lekte lite, sen drog dom hemmåt =) lämnade viggo kvar här!
Han ska bo här tills på onsdag nu ^^

Syrran o co är just nu i paris :D inte lite avis alls..hehe.

I går va vi och såg brasan, lyssna till musik som spelades, fiskedamm, och ponnyridning, saga och devin red sin premiär tur (äntligen) dom har eller saga har inte vågat tidigare, men nu så..wweeiiiii dom va grymt duktiga, stora leenden och super nöjda =) mamma och pappa va så stolta så.. andreas hittade kompisar där han sprang runt med så han såg man inte på ett tag, (som vanligt) viggo somnade redan i bilen och fortsatte med det i vagnen, men vaknade lagom när dom ridit klart (typiskt) tänkte ju han me skulle rida, men då va det lite sent, för kön va låååång...
Kalt som f-n va det så vi frös, ca 2 timmar fick räcka sen derog vi hem, väl hemma la vi små barnen och sen myste jag och sambon med en film, innan vi med knöt oss =)
ÅÅÅååå marita ringde och letade efter oss.. dom hade kommit strax efter vi dragit,,, SÅ TYPSIKT! men men.

Alla barnen har sovit gott, vaknade vid halv åtta i morse =) jag sov desto sämre, och det är ju klart typiskt när barnen tar sov morgon... ajaj.
Ny dag i dag med sol just nu, ska dra med barnen ev till bondgården i dag, där dom i dag får prova på att vara bönder.... :P








Kommentarer
✫Fru Eriksson

Ååååå,va' mysigt & vilka fina foto ♥...

/Kram Kram goa

2011-05-01 @ 09:11:16
URL: http://frunsblogg.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen..

En mammas tankar...

RSS 2.0